| |

مقدمه آشپزی - نسخه قابل چاپ

مقدمه آشپزی
نویسنده: مسئول فنی در
۰۳ اسفند ۱۳۹۲
[ آخرین به روزرسانی در ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ]

شاید برایتان عجیب باشد، یک نفر رشته الکترونیک و کامپیوتر یک پست در مورد آشپزی گذاشته باشد. باید بگویم آشپزی یک هنر است، که هر روز ما با آن سر و کار داریم و نقش زیادی در سلامت، شادابی، اقتصاد و ارتباطات خانواده دارد. بارها دیده اید که بچه ها وقتی از بیرون می آیند، می پرسند نهار یا شام چی داریم و یا قبل از رفتن به مدرسه و دانشگاه پختن فلان غذا را از مادرشان می خواهند. شما دانشجویان و به خصوص خانم ها باید از امروز هنر مهندسی خود را در آشپزی هم نشان دهید. قطعاً برنامه ریزی، اندازه گیری، انجام آزمایش ، بررسی نتایج و آمار که در دانشگاه خوانده اید، شما را در تهیه غذاهای متنوع، دلچسب و به اندازه کمک خواهد کرد و به کارگیری مفهوم Multitasking به شما کمک خواهد کرد، که هرگز از تلف شدن وقت خود در آشپزی گله نکنید، بخصوص اگر تکنیک Task Switch را به خوبی یادگرفته باشید. یادتان باشد از آنچه در دانشگاه فراگرفته اید در تمام کارهایتان استفاده کنید. داشتن یک دفتر یادداشت در کشو آشپزخانه کار یک عالم است. نوشتن غذاهای مورد علاقه افراد خانه، تجربیات، نکات مهم و کنترل های لازم در تهیه غذا را در یک صفحه جداگانه بنویسید و تا زمانیکه کاملاً مسلط نشده اید، چند ثانیه در حین آشپزی آن را ورق بزنید. هرچند توصیه می کنم، حتی در صورت با تجربه شدن هر هفته یکبار ورق زدن آن بی فایده نیست. ما آدمها غالباً فراموش می کنیم، که چگونه می توانیم بهتر عمل کنیم.
برای ما مهندسان بد است، پس از سه ماه از زندگی که حدود 90 بار غذا پخته ایم، هنوز مقدار نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه  را ندانیم و همین طور دیمی سرازیر قابلمه کنیم.

نظرات کاربران
نظری ارسال نشده است.
نظر بدهید

بازگشت به بالا